PLAYMAKER er udkommet med 17 nye podcast-udsendelser og næsten 50 artikler om fodboldspillets udvikling i løbet af de første måneder. Undervejs er der blevet behandlet en række forskellige emner og tendenser med fodboldspillet i centrum, og de mange produktioner er blevet taget godt imod. Podcast-udsendelserne fra PLAYMAKER er således blevet afspillet mere end 60.000 gange i løbet af de seneste tre måneder.

Den gode modtagelse vækker glæde hos redaktionen bag PLAYMAKER, der blandt andet består af redaktør Martin Davidsen, der er journalist med tilknytning til Mediano, projektleder Rune Lind, der er ansvarlig for uddannelse, viden og forskning i Divisionsforeningen samt Pia Schou Nielsen, der er kommunikationsmedarbejder hos DBU.

”Vi er glade for den respons, vi har fået på vores forskellige produktioner. Vores platform er i konstant udvikling, så vi skal forsøge at lægge asfalt samtidig med, at vi kører på vejen. Det har dog været meget motiverende at mærke det engagement, der har været fra både publikum, deltagere og skribenter til både podcast og de forskellige indlæg. Det har medvirket til, at vi har kunne udgive så meget unikt indhold om mange aspekter af spillet, og vi glæder os til at fortsætte i 2020,” siger redaktør Martin Davidsen.

”Fodbold er et komplekst spil, der rummer mange elementer, og vi afsøger konstant de nyeste tendenser inden for forskellige områder. Det er tanken, at platformen med tiden skal fungere som et fodboldbibliotek, hvor man kan søge inspiration. Derfor er vi også glade for, at mange allerede har læst og lyttet til de forskellige produktioner. Vi vil derfor også gerne takke de personer og fagfolk, der har stillet deres viden og erfaring til rådighed i form af medvirken i diverse podcasts, artikler og indlæg,” siger Rune Lind.

Inde på websitet playmaker.nu kan man finde alt indhold, der er blevet produceret i løbet af de seneste måneder, ligesom redaktionen har skrevet et indlæg om ambitionerne og visionen for PLAYMAKER i det kommende år.

Indlægget kan læses via dette link: https://www.playmaker.nu/home/redaktionens-refleksioner