Gratis IT-kurser hjælper klubberne

Mere end 100 klubber har det seneste år haft besøg af en IT-instruktør, som har hjulpet hver enkelt klub til en lettere klubhverdag. Automatisk kontingentbetaling, sammenhæng mellem hold og klub, og en brugervenlig klubhjemmeside er blot nogle af mulighederne med IT Klubpakken.

Gratis IT-kurser hjælper klubberne

Til alle i klubben

KlubOffice, KampKlar, Klub-CMS og Fodbold app'en er navnet på de fire systemer, der udgør IT Klubpakken. Sammen er de med til at hjælpe hele klubben med administration og kommunikation, fra bestyrelseslokalet til banen. Det gælder også IT-kurserne, som hver især er skræddersyet til den enkelt rolle i klubben - lige fra bestyrelse til trænere og ledere.

Du kan læse mere om kurserne her:

Modul 1 - Introduktion til IT Klubpakken

Modul 2 - Opsætning og struktur

Modul 3.1 - KlubOffice økonomi

Modul 3.2 - Klub-CMS

Modul 3.3 - KampKlar

Se hvordan IT Klubpakken er hele klubbens digitale hverdag her: 

"Vi har fået rigtig god hjælp"

I Hedensted IF, som har været igennem et klubforløb i DBU Jylland, har det hjulpet til at lette processerne:

"Med det her værktøj får vi bedre styr på vores medlemmer. Vi får et meget mere håndgribeligt værktøj til at få overblikket over medlemstilgang og medlemsafgang. Og det bliver lettere at få kontingentet ind," fortæller formand, Henrik Lundsgaard.

Selve implementeringen af IT Klubpakken har været godt hjulpet på vej af klubkurserne:

- Jeg må virkelig rose DBU Jylland for at klæde os rigtig godt på til beslutningen om at hoppe ombord i hele IT Klubpakken. Ud fra en betragtning om, hvad der vil få vores hverdag til at glide bedst muligt. Vi har fået rigtig god hjælp", lyder roserne fra formanden.

Det anbefales, at gennemgå kursusrækken kronologisk, men det er også muligt at booke dem separat. 

Gratis kurser

De gratis IT-kurser helt ude i klubben er en del af et målrettet projekt for at hjælpe flere klubber til at bruge systemerne. Det er fortsat muligt, at gøre brug af de gratis kurser i resten af 2019, uanset om man blot mangler at hjælpe trænerne i gang med at bruge holdadministrationsværktøjet, KampKlar - eller ønsker at få den fulde effekt ved at komme i gang med hele IT Klubpakken. Det første af hver type er - med undtagelse af opsætning af Klub-CMS - helt og aldeles gratis for klubben*.

*Det anbefales dog, at tilvælge en økonomiinstruktør efter den første kontingentkørsel. Det andet kursus koster kr. 1.000,-.

Log ind