Niels Frederiksen ny cheftræner i Brøndby

Nuværende U21 landstræner, Niels Frederiksen bliver i Brøndby, når sommerens U21 EM er overstået – ikke som landstræner på kontoret i Fodboldens Hus men som ny cheftræner i Brøndby IF.

Niels Frederiksen meldte allerede ud tidligere på året, at han ikke ville forlænge sin aftale som U21-landstræner efter sommerens EM-slutrunde – blandt andet fordi han savnede at arbejde med spillerne i hverdagen.

Det får han mulighed nu, hvor den danske U21-landstræner tiltræder som cheftræner i Brøndby, når U21-landsholdet er færdige ved EM. Det skifte vækker ikke kun glæde i Brøndby IF, men også hos hans nuværende chef, DBU’s Talentudviklingschef, Flemming Berg.

”Med Niels får Brøndby en dedikeret og kompetent træner, som vi har været eget glade for i DBU. Niels har gjort det fantastisk som U21-landstræner – både på og udenfor banen,” siger Flemming Berg og uddyber:

” Han er en dygtig leder og menneskekender og har bidraget til en god udvikling på alle vores ungdomslandshold. Brøndby får en rigtig dygtig træner – og vi er glade for at have haft ham i DBU i fire år,” siger Flemming Berg.

Niels Frederiksen har haft stor succes som U21-landstræner med to EM-kvalifikationer i træk, og samtidig lykkedes det ham også at få sammensat et slagkraftigt OL-landshold, der i 2016 imponerede med en kvartfinaleplads i Brasilien..

Jagten på en ny U21-landstræner er i fuld gang, og Flemming Berg forventer at kunne præsentere en ny træner efter sommerens EM-slutrunde.

Inden Niels Frederiksen starter med opgaven på Vestegnen skal han vise sine lederevner i Italien, hvor U21-landsholdet spiller sin første kamp 17. juni.

Log ind