Nu kan du søge om at blive frivillig til EURO2020

Vil du helt tæt på EM-slutrunden i fodbold, når bolden triller i København næste år? Fra i dag af kan du søge om at blive frivillig til EURO2020.

Nu kan du søge om at blive frivillig til EURO2020
Af: DBU Kommunikation

 

Flere end 1.300 frivillige skal være med til at løfte opgaven og gøre EM til en folkefest den 12. juni til 12. juli 2020.

Inden du ansøger om at blive frivillig ved EURO2020 kan du læse mere om alle funktionerne, så du ved hvilke kompetencer de enkelte opgaver kræver, og hvad vi forventer i forhold til antal vagter med mere. 

Du kan finde alle funktionsbeskrivelserne her.

Du søger om at blive frivillig til EURO2020 her.


Har du spørgsmål, i forbindelse med at du udfylder din ansøgning om at blive frivillig til EURO2020?

Vi har lavet en guide, hvor du forhåbentlig kan finde svar på dine spørgsmål.

Husk, at du kun kan ansøge om at blive frivillig til én værtsby.

Tilmeldingen lukker midlertidigt ned den 20. august og åbner igen til efteråret. Dog vil det formentlig ikke være alle funktioner, du kan søge til den tid. Så hvis du vil være garanteret at komme i betragtning til lige præcis den funktion, du brænder mest for, skal du altså ansøge inden den 20. august.

Alle frivillige skal ind til et interview. Derfor afholder vi en stor interviewdag lørdag den 7. september 2019 i Parken i København. Har man ikke mulighed for at deltage den dag, vil der også være mulighed for at blive interviewet på andre tidspunkter.

Log ind