MENU

SE PETER SCHMEICHEL OVERRASKE FODBOLDFAN

En tydeligt begejstret landsholdsfan, Michael Christensen, 39, fik sig noget af en overraskelse, da et planlagt interview udviklede sig til et møde med landsholdskoryfæ Peter Schmeichel. Se videoen her, hvor de to deler deres største EM-minder med kun ét år til, at EM i 2020 afvikles i København.

SE PETER SCHMEICHEL OVERRASKE FODBOLDFAN
AF: EURO2020//

I dag er præcist et år til, at EM i fodbold 2020 løber af stablen i København. Den danske hovedstad er blandt 12 byer fordelt over hele Europa vært for EM, og den første kamp på dansk jord spilles den 13. juni 2020.

For at markere, at Danmark for første gang nogensinde er vært for en slutrunde af den kaliber, opfordres fans i Danmark til at dele deres bedste EM-minde under hashtagget #mitEMminde. Fan af Herrelandsholdet gennem mange år, Michael Christensen, troede at han skulle ind og dele sit bedste EM-minde med en journalist – men blev i stedet belønnet for sine mange år som loyal fan, da han og landsholdskoryfæ Peter Schmeichel udvekslede minder fra både målfeltet og tribunerne. Og naturligvis var der en Schmeichel-redning blandt de bedste minder.

Videoen kan downloades lige her: https://we.tl/t-nZeNICv10r

Se hele videoen her.

 

Log ind