U21: Stærke danske relationer giver tro på fortsat EM-succes

Et nederlag til Tyskland skal nu vendes til sejr mod Østrig. Opskriften er et stærkt dansk kollektiv, der helt unikt bygger på adskillige venskaber siden barndommen og stærke relationer på tværs af holdet. Vi sætter løbende fokus på de U21-venskaber, der går langt tilbage og som skal bringe det danske kollektiv tilbage i kampen om en EM-semifinale.

U21: Stærke danske relationer giver tro på fortsat EM-succes
Roberts Skov scorede det danske mål mod Tyskland. Foto: Diego Petrussi
Af: DBU Kommunikation

Mange af spillerne på det danske U21-landshold har kendt hinanden siden de var børn og unge. Vi sætter i den kommende tid fokus på de helt unikke venskaber - relationer, der skal sikre et stærkt dansk kollektiv i de kommende EM-kampe.

To af dem er Jacob Bruun Larsen og Victor Nelsson, der har kendt hinanden fra Hornbæk siden de var små, og i går stod de så på banen side og side sammen ved EM. Hør om deres helt specielle venskab i videoen nedenfor. 

Fik du ikke set kampen i går, hvor Danmark måtte gå fra banen med et 3-1 nederlag, kan du her få referat og highlights fra kampen.

Se highlights her

På torsdag møder Danmark Østrig, der mandag vandt 2-0 over Serbien, der sender østeuropæerne på sidstepladsen. En kamp der spilles også i Udine med kampstart kl. 18.30

 

Log ind