MENU

Christiansen og Sevecke tilbage på Kvindelandsholdet

Når det danske kvindelandshold møder VM-værterne fra Frankrig den 8. april i en testkamp, bliver det med comeback til Brøndby-profilerne Rikke Sevecke og Nanna Christiansen. De to er tilbage efter skader, og møder ind sammen med resten af holdet i Strasbourg.

Christiansen og Sevecke tilbage på Kvindelandsholdet
Pernille Harder i aktion for Kvindelandsholdet mod Kina ved Algarve Cup. Foto: Carlotta Erler

AF: DBU Kommunikation//

Landstræner Lars Søndergaard står over for én af sine største udfordringer som træner for Kvindelandsholdet, når han sammen med sine spillere den 8. april står over for Frankrigs verdensstjerner. Testkampen spilles på Stade de la Meinau i Strasbourg med plads til næsten 30.000 tilskuere.

Frankrig er i år værter for VM, og de franske værter forventer stor opmærksomhed på kampen, der er én af de sidste test for de franske superstjerner før hjemmebanefordelen venter til sommerens verdensmesterskab. Over for de danske spillere venter blandt andre Lyon-spiller Amandine Henry, der var med i opløbet om at blive Europas bedste fodboldspiller 2018. En pris, som Pernille Harder som bekendt endte med at snuppe.

Du kan se hele truppen til braget lige her – og i videoen nedenfor kan du se og høre Lars Søndergaards tanker om den vigtige kamp.

Du kan følge optakten til kampen på Kvindelandsholdets sociale medier og kampen kan følges på DR´s kanaler med optakt fra kl. 20.45 8. april.

 

Log ind