MENU

JB Futsal Gentofte har matchbold i kampen om DM-guldet

JB Futsal Gentofte står med gode kort på hånden til at genvinde futsal-mesterskabet efter en overbevisende 3-1-sejr på udebane over København Futsal i den første finale. Gentofte påtager sig derfor også en markant favoritværdighed før lørdagens afgørende finale i Gentoftehallen.

JB Futsal Gentofte har matchbold i kampen om DM-guldet
JB Futsal Gentofte har et godt udgangspunkt før den afgørende DM-finale i futsal. Her fejrer de sidste års mesterskab. Foto: JB Futsal Gentofte

AF: DBU Kommunikation//

Lørdag skal de danske mestre i futsal findes, når Gentoftehallen danner rammen om den afgørende finale mellem JB Futsal Gentofte og København Futsal.

Hjemmeholdet fra det nordlige København fik et fremragende udgangspunkt med en 3-1-sejr i den første kamp i Valbyhallen. Gentoftes anfører og topscorer i ligaen, Mads Falck, lægger heller ikke skjul på, at klubben er i pole position til at vinde mesterskabet for andet år i træk.

“Vi har det bedste udgangspunkt i form af 3-1-sejren på udebane, hvor vi spillede fantastisk i første halvleg. Nu er vi større favoritter, end vi var på forhånd, men vi går til kampen med respekt for dem og er klar på, at de nok kommer med noget nyt,” siger Mads Falck og tilføjer:

“Det kan ikke blive bedre og federe end at spille hjemme i Gentoftehallen i den sidste finalekamp.”

Hos København Futsal ved man, at det bliver en rigtig svær opgave at vende 1-3 til samlet sejr, men klubben går ind til finalen med troen på, at det kan lade sig gøre at levere en stor overraskelse.

”Vi er tændte, men vi skal ramme dagen for at kunne blive mestre. Jeg tror bestemt, det er muligt, selvom det bliver vanskeligt. Det gode ved situationen er, at vi kan spille frit. Vi skal smide tøjlerne, nyde at være der og give det en sidste skalle,” siger anfører i København Futsal, Jim Bothmann Hougaard.

Finalen spilles lørdag i Gentoftehallen med kampstart klokken 15. Skulle du være forhindret i at se kampen i hallen, kan du også følge med hjemme fra sofaen, da DBU TV live-streamer opgøret lige her.

Du kan se højdepunkter fra den første finale ved at klikke her.

Medier, der har interesse i at komme i hallen for at dække den afgørende finale, kan kontakte turnerings- og futsalkoordinator, Anders Friis, på mail: andf@dbu.dk og telefon: +45 43262272.

 

Log ind