MENU

København og Gentofte dyster om futsalmesterskabet igen

København Futsal og JB Futsal Gentofte skal igen kæmpe om mesterskabet, når klubberne mødes i to finaler henholdsvis den 16. og 23. marts. 11 landsholdsspillere har de to klubber til sammen, og begge finalekampe streames af DBU TV.

København og Gentofte dyster om futsalmesterskabet igen
København Futsal fejrer mesterskabet i 2017. Foto: DBU

AF: DBU Kommunikation//

De to kommende lørdage er der dømt fodboldfest med tekniske lækkerier og høj intensitet, når København Futsal og de forsvarende mestre JB Futsal Gentofte brager sammen og skal fordele guld og sølv over to finalekampe.

Futsalmesterskabet er havnet i enten København eller Gentofte de seneste syv år (København har vundet tre, Gentofte fire), og igen i år står finalen mellem de to københavnerklubber. Finaleopgørene byder på det ypperste niveau herhjemme, da de to klubber til sammen mønstrer hele 11 spillere fra futsal-landsholdet.

Den første af de to finalekampe spilles lørdag den 16. marts klokken 17.30 i Valbyhallen med København Futsal som hjemmehold, og præcis en uge senere den 23. marts klokken 15.00 er JB Futsal Gentofte værter til returopgøret i Gentoftehallen.

Gentofte og København blev henholdsvis 1’er og 2’er i Øst-rækken med lige mange point (35), og spillede sig i finalen den seneste weekend. Her slog JB Futsal Gentofte FC Fjordbold 4-1, mens København Futsal besejrede SUB Sønderborg Inter 6-4.

Til den første finalekamp har København Futsal arrangeret en række aktiviteter som minibane, pannabane og hoppeborg, så tag børnene med i hallen til god underholdning de næste to lørdage.

Begge finalekampe live-streames

DBU TV livestreamer begge finalekampe på Facebook, så kommer du i ikke hallen, kan du følge guldkampen tæt fra din computer, tablet eller smartphone.

Medier, der har interesse i at komme i hallerne og dække de to finaler, kan kontakte turnerings- og futsalkoordinator, Anders Friis, på mail: andf@dbu.dk og telefon: +45 43262272.

 

Log ind