DBU’s fodbolddirektør, Peter Møller, kalder det ‘beklageligt og kritisabelt’, at få fans ødelægger det for de mange:

"Vi har i år oplevet fantastisk opbakning til Herrelandsholdet med sange, flag og rigtig god stemning. Vi er lykkedes med store dele af vores fan-strategi, og opbakningen fra de mange fans er vigtig for holdets store succes. Fredag var der desværre enkelte fans, der gik langt over stregen. Det er fuldstændigt uacceptabelt. Vi ønsker fantastisk stemning hos vores fans, men det skal også være trygt for alle at gå til landskamp," siger han.

Både baneløber, pyroteknik og ølkast er i strid med UEFA’s regler og DBU forventer bøder for overtrædelserne, fortæller Peter Møller:

"Vi kan risikere bøder på flere hundrede tusinde kroner, som vi i stedet kunne have brugt på aktiviteter for vores fans. Det var ærgerligt og synd for de mange fans, der gør et fantastisk stykke arbejde med at bakke op om holdet," siger Peter Møller.

DBU’s sikkerhedsfolk har allerede identificeret de to personer, der risikerer karantæne og afgift for deres forseelser. Der bliver arbejdet på at identificere alle, der har affyret pyroteknik og kastet øl mod banen. Disse vil også blive straffet.