21 spillere har fået genvalg hos Albert Capellas, der netop har udtaget sin tredje trup som U21-landstræner forud for EM-kvalifikationskampene mod Ukraine på udebane og Malta på hjemmebane i midten af november. Den eneste mulige debutant er den 19-årige kantspiller Søren Tengstedt fra AaB, som aldrig tidligere har spillet ungdomslandskampe for Danmark.

Dermed tager stammen på U21-landsholdet for alvor form frem mod den vigtige udebanekamp mod Ukraine fredag den 15. november på Arena Lviv.

Selvom Ukraine ikke har fået en god start på kvalifikationen, venter der U21-landsholdet en svær kamp, da det ukrainske hold blandt andet består af spillere, der tidligere på året vandt U20-VM.

Derfor glæder Albert Capellas sig også over at have mange af de samme spillere til rådighed:

”Først og fremmest har spillerne fortjent det, fordi de spillet godt. Desuden er stabilitet vigtigt. Spillerne har fået en masse informationer i løbet af de to foregående samlinger, og hvis vi udtager en masse nye spillere, skal vi starte forfra,” forklarer landstræneren.

Efter Ukraine-kampen flyver U21-landsholdet hjem til Danmark, hvor de spiller mod Malta på Aalborg Stadion tirsdag den 19. november klokken 18.00. Der er gratis adgang til kampen.

Begge kampe vises på 6’eren.

Du kan se resten af truppen her

U21 trup Ukraine og Malta