Når Herrelandsholdet den 15. oktober møder Luxembourg på Aalborg Stadion, stiller spillerne til start i en særlig landsholdstrøje.

Trøjen er udviklet af hummel og er en særlig Knæk Cancer-udgave, som spillerne helt ekstraordinært kun trækker i til denne kamp.

Efterfølgende bliver alle match worn-trøjer bortauktioneret gennem Odendo.dk – der administrerer auktionerne uden salær - og hele beløbet, der bliver samlet ind gennem auktionerne, går ubeskåret til Knæk Cancer-indsamlingen.

”Alle kender en ven eller et familiemedlem, der har haft kræft. Det gælder også for landsholdsspillere og alle dem, der følger Herrelandsholdet. Derfor bakker vi op om Knæk Cancer og glæder os til at se holdet spille i de flotte trøjer og følge, at salget kan hjælpe kampen mod kræft,” siger kommunikationschef i DBU, Jakob Høyer.

Fansene kan også støtte ved at købe deres helt egen trøje. Lørdag den 5. oktober klokken 16.00 åbnes salget for et meget begrænset antal af trøjen på boozt.com, og for hver solgt trøje vil 150 kroner gå til indsamlingen.

Kampagnen kulminerer lørdag den 26. oktober, hvor det store Knæk Cancer-show løber af stablen direkte på TV 2. Her vil den samlede donation blive afsløret.