Kvindelandsholdet er kommet rigtig godt fra start i jagten på at sikre sig en plads ved EM i England i 2021. Fire sejre i fire kampe, en målscore på 15-0 og en førsteplads i kvalifikationsgruppen kunne ikke være meget bedre for Lars Søndergaards tropper, der den 12. november skal forsøge at fuldende det flotte efterår.

Her er Georgien modstanderen på Viborg Stadion i den sidste opgave for Kvindelandsholdet i 2019, og målet landstræner Lars Søndergaard har sat navne på de 18 spillere, der skal jagte den femte sejr i EM-kvalifikationen.

Truppen byder på to ændringer i forhold til de seneste landskampe. Venstre-back Katrine Veje gør comeback, efter hun missede den seneste landsholdssamling med en skade, mens Frederikke Thøgersen også er med.

Trup Georgien hjemme

Sammen med resten af landsholdet går de benhårdt efter at overvintre på førstepladsen i kval-puljen via en sejr over Georgien.

”Vi har fået en resultatmæssig perfekt start på kvalifikationen med fire sejre, og vi har i store perioder spillet rigtig god fodbold. Men det har også været kampe, vi skulle vinde, for at komme til EM. Nu skal vi fuldende vores stærke efterår med en sejr foran vores egne fans, og vi håber på en fantastisk opbakning i Viborg endnu engang. Lad os sammen gøre det til en festlig afslutning på 2019,” siger Lars Søndergaard.

Danmark tager imod Georgien tirsdag den 12. november klokken 18. Den østeuropæiske nation blev besejret 2-0 i Tbilisi i den seneste landskamp, og nu venter de allerede igen. Denne gang på Viborg Stadion, og du kan købe billetter til kampen lige her.

Kampen kan naturligvis ses på DR1, og du kan følge Kvindelandsholdet tæt på både Facebook og Instagram.