Det danske eFodboldlandshold deltager i UEFA eEURO 2020, en turnering for landshold med deltagelse af alle UEFA’s 55 medlemsforbund, og som spilles på KONAMI’s Pro Evolution Soccer 2020.

Kunne du tænke dig at være én af de danske spillere til turneringen? Så skal du allerede nu melde dig til vores nationale kvalifikationsturnering, der finder sted over to datoer midt i november. Det er her, vi finder de danske repræsentanter.

Læs mere og tilmeld dig her

De to datoer for vores nationale turnering er følgende:
Torsdag d.14. november kl. 18.00
Onsdag d. 20. november kl. 18.00

Når vi har fundet vores to spillere, indledes selve kvalifikationen til UEFA eEURO2020-turneringen i marts næste år. Her kvalificerer de 16 bedst placerede lande sig videre til hovedturneringen, der spilles i London til sommer mellem semifinaler og finalen ved EURO2020.

Der bliver trukket lod om 10 grupper til kvalifikationen, der står på fra marts til maj næste år. Hvert land spiller 2 kampe (en-mod-en) mod de andre lande i den samme gruppe, og point fra begge kampe føjes til gruppetabellen.

Til finalen i London bliver de 16 kvalificerede lande inddelt i fire grupper med fire hold hver, og top-2 fra hver gruppe går videre til kvartfinalen. Gruppekampene spilles som to-mod-to kampe, bedst ud af en. Kampen i play-off fasen vil være en blanding af en-mod-en og to-mod-to kampe, bedst ud af 3, bortset fra finalen der vil være bedst ud af 5.

Du kan finde meget mere information om turneringen, og hvordan du melder dig til som dansk spiller lige her