Arnth og Junge tilbage på Kvindelandsholdet

Janni Arnth og Sofie Junge gør begge comeback på landsholdet efter skader, når Lars Søndergaards tropper i starten af oktober møder Bosnien-Hercegovina og Georgien i EM-kvalifikationen.

Arnth og Junge tilbage på Kvindelandsholdet
Foto: fodboldbilleder.dk
Af: DBU Kommunikation

Kvindelandsholdet fik en formidabel start på EM-kvalifikationen, da Malta og Israel blev besejret med henholdsvis 8-0 og 3-0 i starten af september.

Efter nogle ugers landsholdspause står Danmarks bedste fodboldkvinder igen foran to opgør i kvalifikationsturneringen for at komme til EM i England i 2021, når Bosnien-Hercegovina og Georgien er modstanderne.

Landstræner Søndergaard har sat navne på de 18 spillere, der skal bygge videre på den flotte start. Her er der to nye ansigter i truppen sammenlignet med de seneste kampe. Både centerstopper Janni Arnth og midtbanespiller Sofie Junge er tilbage i truppen, efter skader tvang dem til at melde afbud til kampene mod Malta og Israel.

Danmark tager imod Bosnien-Hercegovina fredag den 4. oktober klokken 17. Balkan-mandskabet har ligesom danskerne fået en perfekt start på EM-kvalifikationen med to overbevisende sejre, der øjeblikkeligt placerer dem på kval-puljens andenplads. Du kan købe billet til opgøret på Viborg Stadion ved at klikke her.

Georgien venter tirsdag den 8. oktober klokken 18.00 i Tbilisi. Kampen spilles på Mikheil Meskhi 2 Stadium.

Begge kvalifikationskampe kan naturligvis ses på DR1, og du kan følge Kvindelandsholdet tæt på både Facebook og Instagram.

Log ind