Det blev til en flot sejr over EM-finalisterne fra Rumænien. Den 10. oktober gælder det så Nordirland hjemme i Aalborg, mens holdet d. 14. oktober møder Finland i Pori.

”Sidst vi mødtes var alting nyt – både for mig som træner, for spillerne og for staben. Nu har vi spillet to kampe, og jeg synes den udvikling, vi så fra kampen mod Ungarn til kampen mod Rumænien var rigtig god. Vores mål var at vinde mod Rumænien, det gjorde vi. Men det var ikke kun de tre point – det var også at vi så mange af de ting, vi har arbejdet med, også lykkedes på banen. At vi formåede at være kompakte, at vi også lykkedes at holde på bolden, og at vi ikke gav ret mange chancer væk,” siger Capellas, der dog også ser plads til forbedring frem mod de kommende kampe:

”Vi skal have en endnu højere procent på ’ball possession’, og være skarpere til at finde de øjeblikke, hvor vi skal spille bolden hurtigt rundt, samt hvornår vi skal holde fast i bolden. Det vil vi arbejde frem mod, når vi møder Nordirland og Finland.”

Men det er først og fremmest Nordirland, som Capellas har fokus på:

”Som træner tager jeg en kamp ad gangen. Så al min fokus ligger på Nordirland. Gør vi det rigtig her og sikrer tre point, kan vi tage til Finland med god selvtillid og fokusere på også at få en sejr der. Men når det er sagt, er det to gode modstandere. Nordirland har spillet to uafgjorte, så vi skal arbejde med at finde de rette værktøjer til at bryde igennem deres defensiv. Finland vandt senest mod Ukraine i en velspillet kamp af begge hold, og er derfor også et hold med stor selvtillid, vi møder på udebane,” siger Capellas.

I forhold til den seneste trup er der kommet et par nye navne med – Mads Bech og Japhet Sery, begge Brentford FC, Nicolas Madsen fra FC Midtjylland og Nikolai Laursen, FC Emmen.

”Vi må denne gang undvære Victor Jensen grundet en skade han ikke helt er kommet over. Jeg har jeg valgt at tage fire nye med i forhold til sidst, som jeg ser frem til at møde på og uden for banen. Ellers er status på truppen god, og jeg ser frem til at vi samles igen i næste uge. Denne gang har vi allerede en del mere erfaring, vi som hold kan bygge videre på – og det er en stor fordel for både spillere og stab,” slutter Capellas.

De 22 udtagne spillere