Torsdag blev Malta nedlagt med 8-0 i Kvindelandsholdets første kvalifikationskamp til EM i England i 2021, og tirsdag aften skulle der bygges videre på den perfekte start, da Israel bød op til dans i Tel Aviv.

Men det var danskerne, der førte an på en varm, israelsk sensommeraften på Ramat Gan Stadium. Fra opgørets begyndelse vadede Danmark i chancer blandt andet med to skud på overliggeren inden for få sekunder.

Den fortjente føring faldt efter et lille kvarter, da Nicoline Sørensen sendte et indlæg i boksen, som Israels Barkai uheldigt sendte i eget net. 1-0 til Danmark.

Dominansen fortsatte resten af halvlegen, hvor de rød-hvide skabte den ene mulighed efter den anden, men skarpheden manglede i de afgørende situationer foran målet. Derfor måtte Danmarks nøjes med en pauseføring på 1-0.

Kampbilledet fortsatte i anden halvleg. Danmark trykkede i store perioder Israel ned på den sidste tredjedel af banen, men forløsningen skulle vente helt ind til ti minutter før tid. Efter et fint angreb fik Nadia Nadim puttet bolden i kassen tæt under mål efter en ripost, og fire minutter senere lukkede og slukkede Pernille Harder, da hun på flot vis scorede fra en spids vinkel.

Kampen sluttede 3-0 til Danmark, der dermed fører EM-kvalifikationsgruppe B med maksimumpoint (6) og en målscore på 11-0. Næste opgave for Kvindelandsholdet i EM-kvalifikationen er Bosnien-Hercegovina den 4. oktober hjemme på Viborg Stadion. Fire dage senere gælder det Georgien på udebane.