Til den kommende sæson i eFodbold stiller DBU med to landshold i henholdsvis FIFA20 og Pro Evolution Soccer 2020.

FIFA20-eFodboldlandsholdet
I FIFA20 udtages der i slutningen af november en landsholdsbruttotrup med seks spillere, som udgør stammen på det hold, der i løbet af sæsonen har flere opgaver på plads.

I starten af december er der planlagt en landsholdssamling, hvor der undervejs skal spilles en venskabskamp mod Frankrig i Paris. Her vil vores eFodboldlandshold skulle stille med to spillere til opgøret mod Frankrig, der vandt eNations Cup i år.

I slutningen af januar og starten af februar venter endnu en samling for eFodboldlandsholdet i FIFA20, og igen venter en venskabskamp. Denne gang er DBU værter for det norske eFodboldlandshold, og igen stiller vi med to spillere til mødet med Norge.

Derudover stiller holdet også op som forsvarende vindere til 2020-udgaven af Nordics Invitational, som sidste år fandt sted i Helsinki. Ved den lejlighed vandt det danske hold hele turneringen foran Norge. Turneringen finder sted i Norge og har udover det danske landshold deltagelse af Sverige, Norge og Finland.

I april tager eFodboldlandsholdet i FIFA20 hul på kvalifikationen til eNations Cup 2020. Sidste år nåede holdet med spillerne Fatih Üstun og Marcus Jørgensen semifinalen i turneringen efter en række stærke præstationer ved kampene, der blev spillet i London. Lykkes det holdet at kvalificere sig til eNations Cup Finals bliver turneringen endnu engang afviklet i London. Turneringen spilles fra den 22. til den 24. maj.

PES20-eFodboldlandsholdet
I forbindelse med EURO2020 næste sommer har UEFA også lanceret eEURO2020. Det er en turnering, der spilles mellem semifinaler og finaler ved selve EM-slutrunden, og den foregår i spillet Pro Evolution Soccer 2020. Det betyder, at der skal udtages et eFodboldlandshold i PES2020, der skal deltage i den online- kvalifikationen til turneringen. Den begynder i marts og spilles i de efterfølgende måneder. I alt 55 landshold deltager i kvalifikationen, og til selve turneringen i juli deltager de 16 kvalificerede nationer i slutspillet om at vinde eEURO2020.

Spillerne til eFodboldlandsholdet i PES20 bliver udtaget i løbet af efteråret.