På grund af corona-krisen er Kvindelandsholdets fire kampe i EM-kvalifikationen i det første halvår af 2020 blevet udskudt. Nu ligger det fast, hvornår de vigtige kval-kampe flyttes til.

Danmark skal spille de resterende fem opgør i kvalifikationen henover efteråret, og rækkefølgen af kampene er uændret. Bosnien-Hercegovina og Malta venter på udebane i september, derefter gælder det Israel hjemme og Italien ude i oktober og til sidst Italien hjemme på Viborg Stadion den 1. december.

Efter en periode med en masse spørgsmål om resten af EM-kvalifikationen glæder landstræner Lars Søndergaard sig over, at kampprogrammet ligger fast:

”Det er rart, at vi nu har klarhed over resten af kvalifikationen, så vi allerede kan påbegynde forberedelserne nu. Vi havde selvfølgelig håbet, at vi havde spillet flere end fem kval-kampe på nuværende tidspunkt. Under omstændighederne er det dog optimalt, at vi kan spille alle kampene i efteråret, og at rækkefølgen af kampene er identisk. Vi glæder os helt vildt til at komme i kamp igen, og så kan vi forhåbentlig slutte året med en EM-billet,” siger Lars Søndergaard.

Fodboldkvinderne har fået en perfekt start på EM-kvalifikationen med fem sejre i de første fem kampe og en målscore på 29-0. Det seneste opgør var den 12. november 2019, hvor Georgien blev besejret 14-0 på hjemmebanen i Viborg.

Kvindelandsholdets næste opgør bliver den 17. september i Bosnien-Hercegovina.

Du kan se hele det opdaterede kampprogram herunder:

Torsdag d. 17. september: Bosnien-Hercegovina-Danmark
Tirsdag d. 22. september: Malta-Danmark
Onsdag d. 21. oktober: Danmark-Israel
Tirsdag d. 27. oktober: Italien-Danmark
Tirsdag d. 1. december: Danmark-Italien