De næste uger afgøres sæsonen i både 3F Superligaen og NordicBet Ligaen, hvor der kæmpes om både medaljer, nedrykning og oprykning.

Allerede nu bliver der uddelt den såkaldte klublicens til næste sæson. Der er uddelt licens til alle de 14 klubber, der ansøgte om licens til 3F Superligaen, ligesom de klubber, der har ansøgt om licens til at spille i UEFA’s turneringer, har opnået licens hertil. Der er også uddelt licens til de 12 klubber, der har søgt til NordicBet Ligaen. 

DBU har i tildelingen af licens lagt stor vægt på klubbernes overholdelse af stadionkravene samt korrekt indsendt materiale. Alle klubberne lægger hvert år mange kræfter i at imødekomme licenskravene, og med respekt for det arbejde bliver ansøgningerne behandlet grundigt af såvel Licensadministrationen som Licensudvalget.

Licensklubberne for sæsonen 2020/2021 ser dermed således ud:

Superligaklublicens og UEFA-klublicens

AC Horsens, AGF, Brøndby IF, Esbjerg, FC København, FC Midtjylland, FC Nordsjælland, Lyngby Boldklub, Odense Boldklub, Randers FC, SønderjyskE og AaB

Superligaklublicens

Hobro IK og Silkeborg IF

1. divisionsklublicens

FC Fredericia, FC Roskilde , Fremad Amager, HB Køge, Hvidovre, Kolding IF, Nykøbing FC, Næstved BK, Skive IK, Vejle BK, Vendsyssel FF  og Viborg FF.