Marcus Jørgensen, Alexander Laustrup, Alen Barakovic og August Rosenmeier er de fire spillere, eFodboldlandstræner Dennis Nordenbøl har udtaget til turneringen FIFA20 Nordic Invitational, som finder sted i Oslo sidst på måneden.

Sidstnævnte, August Rosenmeier, har en lang karriere som spiller i FIFA-universet, og han står med udtagelsen til at få sin debut for eFodboldlandsholdet, idet han aldrig tidligere har spillet for Danmark. Han var med til FIFA eNations Cup i London i fjor som reserve, han fik dog ikke spilletid, men efter at have gjort comeback for nylig er han nu udtaget til truppen til Nordic Invitational.

Nordenbøl, eFodboldlandsholdets træner, er glad for at have August Rosenmeier med i truppen.

”August har været væk fra den professionelle scene i et stykke tid, men er vendt tilbage med et meget højt niveau og med masser af spillelyst. Han har tidligere vundet titler i 2-mod-2, og hans rutine gør ham til et vigtigt kort for os. De andre spillere, der er udtaget, Marcus, Alen og Alexander, kender jeg også rigtig godt gennem vores samlinger og deres præstationer i FIFA, og jeg er helt tryg ved at tage dette hold med til den spændende turnering i Oslo. Vi tager selvfølgelig afsted med ambitionen om at tage trofæet med hjem, og jeg ved, at vi har niveauet til det,” siger Dennis Nordenbøl.

Danmark vandt turneringen i februar 2019 og møder dermed op som forsvarende vindere. Turneringen spilles lørdag den 28. marts.