Hvordan arbejder en landstræner under en corona-pandemi? Hvad betyder en forlængelse af Kvindelandsholdsaftalen egentlig, og hvordan sammensætter man en trup på 23 spillere?

Alt det og meget mere taler Lars Søndergaard om i den spritnye udsendelse ’Jeg er landstræneren’ i podcasten ’Landsholdslejren’.

Flere af spillerne på Kvindelandsholdet har desuden skiftet til store klubber hen over sommeren. Senest har anfører Pernille Harder fundet i sit nye hjem hos de forsvarende engelske mestre, Chelsea. Et skifte, der begejstrer Lars Sødnergaard:

”Det er et fantastisk skifte for hende. I den engelske liga får hun konkurrence fra den øverste hylde, og det kan kun være med til at gøre hende endnu bedre. Hun kan gå over i historien som en af kvindefodboldens bedste spillere,” siger landstræneren, der også kalder Pernille Harder for ”et stort forbillede for både drenge og piger.”

I podcasten kommer Lars Søndergaard også ind på den større opmærksomhed og positive vinde omkring Gjensidige Kvindeliga, der skaber dygtige spillere til udlandet og udvikler danske talenter.

Flere podcasts fra kvindelandsholdslejren følger fra mandag d. 14. september, hvor spillerne samles, inden de to vigtige EM-kvalifikationskampe mod Bosnien-Hercegovina torsdag d. 17. september og Malta tirsdag d. 22. september.

Lyt til podcasten, der hvor du finder dine podcasts, eller ved at klikke her.