I weekenden tog Futsal Gentofte for fjerde gang i træk det danske mesterskab i futsal, og det gjorde de i suveræn stil mod København Futsal.

Allerede efter den første kamp pegede pilen på, at Futsal Gentofte ville tage titlen hjem efter at have givet modstanderne en futsal-lektion med en 4-0-sejr.

Der var derfor på papiret ikke lagt op til den store spænding i kamp to, men både Futsal Gentofte og København Futsal havde i sinde at give alt, hvad de havde i sæsonens sidste kamp, og det kan ses på resultatet.

For selvom de forsvarende danske mestre fortsatte stilen fra den første kamp med to tidlige mål i første halvleg af Mads Falck og Lars Bonde, så blev der ikke skåret på intensiteten derfra.

København Futsal havde flere store chancer i både første og anden halvleg, men i stedet var det Oskar Merling, der gjorde det til 3-0 i starten af anden halvleg, og Ibrahim Badran gjorde det også til 4-0 til Futsal Gentofte.

Men i de afsluttende minutter af finaleopgøret blomstrede København Futsal med en sidste iver for også at sætte deres aftryk på kampen om det danske mesterskab.

Inden for de sidste tre minutter af kampen scorede København Futsal hele tre gange med to mål af Jim Hougaard og et enkelt af Rasmus Lucht, og med sølle 12 sekunder tilbage fik københavnerne straffespark med mulighed for en udligning.

Det tog Mads Hashiba sig af med scoringen til resultatet 4-4. Dermed blev det en samlet sejr til Futsal Gentofte på 8-4 og et nyt dansk mesterskab, men med det utrolige comeback fik København Futsal også sat deres præg på finalen.