Når de største fodboldtalenter til efteråret igen skal spille for Danmark, bliver det på drengesiden med nye assisterende landstrænere på tre af ungdomslandsholdene.

Morten Mølkjær, der er tidligere cheftræner for AGF’s U17-ligahold samt for Aarhus Fremad og Kolding IF, bliver tilknyttet U16-landsholdet. Thomas Kristensen, som er transitionstræner i Lyngby BK, træder ind i staben på U18-landsholdet. Og Lars Lungi Sørensen, tidligere Superliga-træner og transitionstræner i Esbjerg fB, bliver assistenttræner på U19-landsholdet.

Tilgangen af de tre trænere glæder Flemming Berg, talentudviklingschef for herrer i DBU.

“Vi er glade for, at det tætte samarbejde med klubberne udmønter sig i en spændende aftale med Lyngby om tilknytning af Thomas Kristensen. Morten Mølkjær og Lars Lungi kommer til med stor erfaring fra roller både i senior- og ungdomsfodbolden. Det er tre virkelig kompetence folk, der skal være med til at flytte vores talentudvikling yderligere,” siger Flemming Berg.

Flemming Berg takker og ønsker det bedste fremover til de tre afgående assistenttrænere.

”Stort tak til Dennis Pedersen, Thomas Helveg og Mads Buttgereit, der af forskellige årsager stopper som assistenter. Vi har værdsat deres arbejde for de danske talenter og dansk fodbold det seneste år.”

Morten Mølkjær, Thomas Kristensen og Lars Lungi begynder deres arbejde i den kommende landsholdstermin i september.