Torsdag aften i Nyon blev der trukket lod til næste års Nations League-gruppespil, hvor Danmark efter et flot år var kommet i andet seedningslag. I den seneste udgave af turneringen i 2019 endte Danmark på en flot andenplads i puljen foran England og Island, kun overgået af Belgien.

Nu er der så styr på, hvem Danmark kommer til at møde i løbet af foråret og sommeren næste år, og det bliver kampe, som de danske fans kan se frem til.

Fra øverste lag har Danmark trukket Frankrig, mens Kroatien og Østrig blev de øvrige modstandere i en stærk pulje.

Assistenttræner for Herrelandsholdet, Morten Wieghorst, ser frem mod de spændende kampe.

"Vi vidste på forhånd, at vi ville møde et verdensklassehold fra øverste lag, og vi har trukket Frankrig som har et hold af verdensklassespillere, Østrig, som vi har mødt for nyligt, og Kroatien, hvor vi har en lille revanche til gode. Det bliver nogle superfede kampe også for de danske fans," siger Morten Wieghorst.

De fire gruppevindere i det øverste lag går videre til slutspillet, mens sidstepladsen i de fire grupper rykker ned i laget under.

Kampprogrammet for gruppen kommer fredag morgen og vil fremgå af dbu.dk hurtigst muligt herefter.

Seneste kamp mod Frankrig var 0-0-kampen i juni 2018 under VM i Rusland, hvor Frankrig gik hele vejen og vandt turneringen efter en finale mod netop Kroatien, som Danmark også mødte til den turnering. Ved den lejlighed vandt Kroatien efter forlænget spilletid i 1/8-finalen.

Seneste møde med Østrig var i den netop overståede VM-kvalifikation, hvor det blev til en 4-0-sejr på udebane i Wien, mens det blev til en 1-0-sejr hjemme i Parken.

Billetsalget til kampene starter i det nye år. Læs mere og hold dig løbende orienteret om billetsalget her