Dramatiske, underholdende og gode kampe. Det er målet med Play-ins, der er det første skridt på vejen til FIFAe Nations Cup. Her bliver nationerne rangeret efter niveau, hvilket giver masser af spænding i kampen om at opnå én af de få pladser direkte til playoffs, som er det sidste skridt på vejen til eNations Cup.

Hvis det lyder bekendt, skyldes det nok, at det minder om Nations League, som Herrelandsholdet i fodbold deltager i.

Den første Play-in-samling finder allerede sted den 16. og 17. december, og til denne samling har landstræner Dennis Nordenbøl udtaget følgende:

Emil ’Skifter’ Skifter – Astralis
Marcus ’Marcuzo’ Jørgensen – FCK
Emil ’Klenke’ Klenke – Brøndby eSport
Frederik ’Freddy’ Olsen – OB eSport

To nye ansigter
’Freddy’ og ’Klenke’ er to helt nye ansigter i truppen, når landsholdet igen bliver samlet. Dennis Nordenbøl glæder sig til at se de nye spillere an samtidig med at få hjælp fra mere rutinerede kræfter.

“Den nye turneringsstruktur gør det muligt for mig at se flere forskellige spiltyper an i kamp hen over de fire samlinger, og derfor har jeg denne gang taget nogle nye, unge spillere med. Derudover har vi rutinen i ’Marcuzo’ og ’Skifter’, som med deres erfaring skal være med til at klæde de unge drenge godt på vej,” siger landstræneren og fortsætter:

”Vi går altid efter at vinde vores kampe, men det bliver også spændende med muligheden for at se nye ansigter an. Vi glæder os til at komme i gang igen efter en længere pause. Jeg er sikker på, at det nok skal blive nogle gode dage.”

Play-ins kommer til at forløbe over fire samlinger, og Danmark starter i Division 1, hvor de blandt andet skal møde England, Frankrig og Holland. De lande, som klarer sig bedst over de fire samlinger, kvalificerer sig til playoffs, mens de resterende stadig har muligheden for at kvalificere sig igennem den normale kvalifikation i maj 2022.