Ceres Arena i Århus danner lørdag ramme om årets første futsal-landskamp, som tilmed er afgørende for danskernes muligheder for at kvalificere sig til europamesterskabet i Holland i 2022. En kvalifikation, som holdet spillede sig til over to playoff-kampe, hvor de slog San Marino samlet 4-1.

Nikolaj Saabye, der er landstræner for futsal-landsholdet, glæder sig til at komme i gang med EM-kvalifikationen:

”Det bliver så fedt endelig at komme i gang med EM-kvalifikationen, selvom corona præger kampens omstændigheder. Vi følger UEFA’s stramme protokoller, så vi kan passe bedst muligt på vores spillere, men mest af alt glæder vi os bare til at komme i gang. Det bliver desværre uden vores fans, men jeg håber på, at vi kan levere en overraskelse mod et af Europas absolutte tophold.”

Den første kvalifikationskamp for futsal-landsholdet skulle ellers være spillet onsdag i denne uge i Ukraine. Det bliver den ikke grundet de nuværende rejserestriktioner fra Udenrigsministeriet. DBU er i dialog med det ukrainske fodboldforbund (FFU) om kampens afvikling.

Dommerne fløjter kampen mellem Danmark og Kroatien op i Ceres Arena lørdag kl. 15.00. Det bliver den første kamp for Danmark i en pulje, som også tæller Ukraine og Albanien.

Der er ikke adgang for tilskuere til kampen, men den kan følges live på Facebooksiden DBU Futsal, Liga og Landshold. Derudover sender Sport Live kampen forskudt med kampstart kl. 21.30 lørdag. Hvis man misser kampen lørdag, sender Sport Live igen kampen søndag kl. 9.15 og 21.00.

Hvis du som medie ønsker at dække kampen, kan du kontakte Signe Ullstad på siul@dbu.dk.

Du kan se den danske trup her: 

Futsal Truppen