Når Danmark lørdag kl. 18.00 spiller EM-kvartfinale mod Tjekkiet på Baku Olympic Stadium i Aserbajdsjan, kan spillerne glæde sig over at mærke støtten fra lægterne fra de allermest loyale rød-hvide fans.

Herrelandsholdet og DBU inviterer de 50 landsholdsfans med flest loyalitetspoint med til Baku. Fansene får billet til kampen og flyver med det officielle DBU-fly, der også huser spillernes nærmeste, DBU-medarbejdere og øvrige, officielle repræsentanter.

”Vi sætter utroligt stor pris på fansenes opbakning. Vi forventer ikke, at de tager på udebaneture. Så det betyder meget, og vi kan virkelig mærke stemningen. Tusind tak for opbakningen,” siger Martin Braithwaite.

De 50 fans, som er inviteret med til Baku, har som nævnt optjent flest loyalitetspoint de seneste år via Herrelandsholdets Fanklub (der nu hedder ForDanmark). Det betyder, at de har set rigtig mange landskampe på stadion.

I videoen herunder ringer Joakim Mæhle, Mathias ’Zanka’ Jørgensen og Martin Braithwaite til seks af de største landsholdsfans, der er blevet inviteret med til Baku.


Hvis du skal til Baku for at støtte Herrelandsholdet, så kan du blive helt opdateret på al praktisk info både HER og på fordanmark.dk.