Sommerens helt store FIFA-højdepunkt er indenfor rækkevidde. Til august skal verdens bedste FIFA-nation nemlig findes, og det kommer til at foregå midt i København. Det betyder også, at det danske hold automatisk er kvalificeret til turneringen. Derfor er der de sidste mange uger og måneder blevet trænet hårdt, for at være blandt landstræner, Dennis Nordenbøls, tre udvalgte.

De udtagne spillere er:

- Marcus ”Marcuzo” Jørgensen fra FC København
- Alexander ”Lillelys” Laustrup fra Brøndby eSport
- Fatih ”Üstün” Üstün fra Astralis

Erfaringen og sammenspil
Det har været en svær og hård proces for den danske landstræner, der har skulle vælge mellem flere gode spillere.

”Ved seneste samling er der seks spillere med, som alle er på et ufatteligt højt niveau. Derudover er der også andre rigtig gode spillere, som heller ikke var med til den seneste samling. De tre, der i sidste ende er blevet valgt til eNations Cup, er erfarne, har været i lignende situationer før, og ved hvordan det er at spille to mod to ved store turneringer” Siger Dennis Nordenbøl og fortsætter:

”Det har været svært at skulle vælge fem spillere fra, gennem de seneste samlinger, men i sidste ende er det nødt til at blive gjort. Nogle er ikke med, da erfaringen på den helt store scene lige mangler. Nogle af dem har erfaringen, men her har det indbyrdes sammenspil i sidste ende vægtet højt,” fortæller Dennis Nordenbøl.

Det bliver anden gang, at Marcus ”Marcuzo” Jørgensen får lov til at repræsentere Danmark ved FIFAe Nations Cup. Og det er noget han ser frem til gøre igen. Denne gang på hjemmebane i København.

”Det er en kæmpe ære at skulle repræsentere Danmark ved eNations. Det gør mig ekstra stolt at blive udvalgt som en af de tre spillere, når kampen om at blive valgt er så hård. Vi har ufatteligt mange dygtige FIFA-spillere i Danmark. Nu glæder jeg mig bare utrolig meget til at få lov til at spille en så stor turnering på hjemmebane,” siger Marcus Jørgensen.

FIFAe Nations Cup løber af stablen fra den 20. – 22. august.
Følg med på holdets sociale medier og på dbu.dk for at finde ud af mere om lokation og billetter til turneringen.