Det sker desværre med meget kort varsel, og det var ikke den salgsproces, vi havde håbet på. Men UEFA har desværre ikke givet os andre muligheder.

HVOR MANGE BILLETTER GÅR I SALG?

- 9.100 ekstra billetter til Belgien-kampen.
- 9.100 ekstra billetter til Rusland-kampen.
- 9.100 ekstra billetter til 1/8-finalen i Parken (IKKE DANMARKS KAMP)

HVORDAN?

UEFA har oplyst os, at alle tidligere danske billetholdere til kampene (både fra fanklubben og det neutrale salg) får tilbudt at genkøbe billetter som de første. Det er desværre først til mølle - og alene for de fans, der tidligere haft billet til den pågældende kamp, de nu får tilbudt billet til.

I får sendt billetlink direkte på jeres mail fra UEFA.

De ekstra billetter udgør de tomme sæder i Parken, som har været blokeret af hensyn til myndighedernes afstandskrav. Derfor er salget lidt atypisk. Tidligere billetkøbere bliver nemlig tilbudt at købe billetter på hvert andet sæde.
Derfor kræver det, at alle er fleksible og eventuelt kan bytte sæder med tilskuere på de nærmeste sæder på kampdagen på stadion, sådan at flest muligt kan sidde sammen med venner, bekendte og familie. Det er ikke muligt at bytte billetter på tværs af sektioner.
.
BILLETTER HERUDOVER

DBU har herudover skaffet en god stak billetter til kampene. De vil først komme i salg, efter salget her, når vi har dannet os et overblik over UEFA's salg.