Der har været nogle hårde uger for mange danske fans, efter UEFA som følge af corona-restriktionerne har været nødt til at annullere et stort antal EM-billetter. Men nu er der godt nyt til nogle af de skuffede danske fans.

DBU har nemlig arbejdet hårdt på at skaffe nogle ekstra billetter, siden annulleringerne begyndte, og indtil videre er det lykkes med at skaffe 344 ekstra billetter til de tre EM-kampe – altså omkring 110 per kamp. Det glæder DBU’s kommercielle direktør, Ronnie Hansen:

”Vi arbejder løbende på at sørge for, at så mange danske fans som muligt kan komme på stadion. Selvom 344 billetter måske ikke lyder af særlig meget, så glæder det os alligevel, at vi nu kan bringe smilet tilbage hos nogle af de triste fans, der længe har glædet sig så meget til denne unikke oplevelse,” siger han.

Fordelingen af de frigjorte billetter bliver foretaget via den oprindelige lodtrækningsliste fra landsholdets fanklub. Det vil sige, at den person, der er øverst på listen, som har fået annulleret sine billetter, modtager først nye billetter, dernæst den næste på listen osv. Det er vigtigt at påpege, at det ikke vil være muligt at påvirke processen, og fans vil modtage direkte besked, hvis de får billetter.

Du kan læse mere her, om hvordan lodtrækningen er foregået oprindeligt.

Det er fortsat en prioritet at få skaffet flere billetter til de danske fans, men det kan ikke loves, at det vil ske, og hvis det lykkes, vil antallet være begrænset.

”Vi kontakter kort sagt alle med ret til EM-billetter, og beder dem overveje meget nøje, hvorvidt de kan afse billetter til at sikre, at vi kommer op på den oprindelige, relative fordeling mellem billetgrupperne. Jeg er med på, at det er en irriterende situation, mange af vores fans er havnet i, og vi har vores største sympati for dem, men det er de omstændigheder, corona har sat os i,” siger Ronnie Hansen.

Danmark spiller deres første kamp ved EM-slutrunden mod Finland den 12. juni klokken 18:00.