”Svæver som de hvide svaner - på alverdens udebaner,” lyder et afsnit i den klassiske landsholdssang, Re-Sepp-Ten, og der er noget om dét, at udebaneture med Herrelandsholdet giver nogle af de største oplevelser som landsholdsfan.

Derfor er vi nu glade for at kunne præsentere tre nye landsholdsrejsepartnere, der fremover alle vil tilbyde interessante og fantastiske rejseoplevelser for fans af Herrelandsholdet.

Der er tale om Spies, Travel Sense og Landsholdsrejser.dk, der fremover vil være DBU’s officielle rejsepartnere og tilbyde alle landsholdsfans rejser til Herrelandsholdets udebanekampe – startende allerede med efterårets VM-kvalifikationskampe på udebane mod Moldova, Færøerne og Skotland.

Se alle aktuelle rejser HER

”Der er noget helt særligt og unikt over det fællesskab, man oplever som landsholdsfan, når man rejser til udebanekampe. Vi er derfor i DBU meget glade for at kunne byde velkommen til Spies, Travel Sense og Landsholdsrejser.dk, der kan tilbyde spændende landsholdsrejser til fansene. De kan på hver deres måde levere fantastiske oplevelser, og vi glæder os til efterårets kampe, hvor vi forhåbentligt kan se frem til store oplevelser på udebane sammen med mange landsholdsfans,” siger kommerciel direktør i DBU, Ronnie Hansen.

I Spies glæder de sig til at sende landsholdsfans ud til alverdens udebaner.

”Vi er utroligt glade for, at vi er blevet officiel rejsepartner for DBU. Vi ser meget frem imod at sende de mange landsholdsfans ud i verden, så de kan støtte vores fantastiske landshold mod sejre og samtidigt få nogle herlige og spændende oplevelser med hjem. Vi glæder os til, at første fly letter til efteråret – det bliver stort,” siger Jan Vendelbo, der er administrerende direktør i Spies.

Hos Travel Sense er der også stor begejstring over at være ny rejsepartner i DBU.

”Travel Sense er et rejsebureau med fokus på erhvervsrejser og sportsrejser, så derfor er DBU en særlig interessant partner. Vi glæder os utrolig meget til at kunne tilbyde de danske fodboldfans en række særlige oplevelser til Danmarks udebanekampe. Vi glæder os til samarbejdet med DBU – og til at blive en del af noget større,” siger Mads Ravn, CCO i Travel Sense.

Den tredje, nye officielle rejsepartner er Landsholdsrejser.dk siger følgende:

”Vi elsker at skabe et fællesskab omkring landsholdet, hvor venskaber og tætte bånd bliver etableret på tværs af landets grænser. Vores ambition er at arrangere fanrejser, som vi selv har lyst til at tage med på, derfor vil fremtidens rejser med os byde på autentiske oplevelser på destinationen, samt en høj kvalitet,” siger Nicolai Bryde, der er stifter og ejer af Landsholdsrejser.dk.

Alle rejser vil udover de respektive partneres hjemmesider også fremgå af DBU’s hjemmeside for landsholdsfans, fordanmark.dk.

DBU arbejder fortsat på forholdsregler omkring rejser til Qatar, og derfor er dette ikke en del af de indgåede rejseaftaler.

Det er desuden planen, at partnerne vil arbejde på også at tilbyde udebaneture for Kvindelandsholdets fans.