Det bliver en stor sommer med EM-fodbold på hjemmebane i Danmark.

Og nu er endnu en testkamp i kalenderen. Herrelandsholdet møder Tyskland den 2. juni, og dermed er holdets to testmodstandere før EM nu på plads.

Først gælder det vores naboer mod syd onsdag den 2. juni. Kampen spilles på udebane. Den 6. juni gæster Bosnien-Hercegovina Brøndby Stadion, før EM sparkes i gang den 12. juni i Parken mod Finland.

Landstræner Kasper Hjulmand ser frem til at møde et godt tysk landshold.

”Vi drømmer alle om store resultater til EM til sommer og for at skabe det, skal vi kunne spille lige op med de største hold i Europa. Derfor er vi glade for at få en testkamp mod et af verdens bedste landshold. Vi glæder os til at prøve kræfter med et stærkt tysk mandskab, der har mange dygtige spillere, og som over mange år har vist stor kvalitet. Det bliver en rigtig god test for vores spillere og hold,” siger Kasper Hjulmand.

Seneste møde med Tyskland var den 6. juni 2017 på Brøndby Stadion, hvor kampen endte 1-1 og samtidigt markerede 25-året for EM-finalen i 1992. Christian Eriksen stod for det danske mål i kampen.

Spillested for kampen er endnu ikke fastlagt, men det bliver for Danmarks vedkommende på udebane.

Tyskland deltager også til EM og er havnet i gruppe F med modstanderne Frankrig, Ungarn og Portugal. Tyskerne åbner EM mod Frankrig den 15. juni.