Efter at sæsonkortsalget har været åbent udelukkende for tidligere sæsonkortholdere og medlemmer af fanklubben, ForDanmark, er det store, åbne salg af sæsonkort nu åbnet.

Så har du lyst til at se Herrelandsholdets spændende kamp på hjemmebane i VM-kvalifikationen til efteråret, er muligheden der nu. Men skynd dig. På grund af den aktuelle situation med corona i samfundet er der i første omgang kun et begrænset antal sæsonkort i salg. Så hvis du gerne vil være sikker på en god plads til efterårets kampe, er det nu, du skal slå til.

Køb sæsonkort her

Som noget nyt fungerer nogle af sæsonkortene til Herrelandsholdets kampe som en abonnementsløsning, så du i stedet for en engangsbetaling betaler løbende hver måned. Udover adgang til kampene får du også et medlemskab af fanklubben ForDanmark, hvor du optjener loyalitetspoints, får rabat på merchandise, forkøbsret på billetter og meget, meget mere. Det kan du læse mere om her.

Vi glæder os til nye, store øjeblikke på hjemmebane med landsholdet. Vil du se, hvilke øjeblikke tre hardcore landsholdsfans husker bedst, kan du se mere i videoen her nedenfor.