Tirsdag aften skulle det danske kvindelandshold forsøge at fortsætte deres flotte start på VM-kvalifikationen. Det skete, da holdte mødte Montenegro på udebane i Podgorica.

Det blev en stille og rolig start på kampen, hvor det danske hold lige manglede det sidste i deres afleveringer. Kampen skulle dog ikke længere hen end til det 17. minut, før Stine Larsen gjorde det til 1-0 til Danmark. Ti minutter senere gjorde femmålsskytten fra seneste kamp mod Bosnien-Hercegovina, Signe Bruun, det til 2-0.

Efterhånden som kampen skred frem, blev niveauforskellen mere tydelig, og med fem minutter tilbage af første halvleg gjorde Sofie Svava det til 3-0 efter et stort drop af Montenegros målmand. Det var også resultatet, da de to hold gik til pause.

Foran med tre valgte træner, Lars Søndergaard at skifte lidt ud i pausen. Det kan måske have rokket en smule ved det danske hold, for i det 53. minut måtte Danmark indkassere sit første mål imod sig i  denne VM-kvalifikationen. Kampen var dog aldrig for alvor i fare, og blot ét minut efter gjorde Sanne Troelsgaard det til 4-1.

Med 20 minutter igen lukkede og slukkede Stine Larsen kampen, da hun scorede sit andet mål i kampen, og gjorde det til 5-1 til Danmark, hvilket også blev slutresultatet.