Kvindelandsholdet fik en fremragende start på kvalifikationen til VM i 2023, da holdet i september hentede overbevisende sejre på 7-0 over Malta og 8-0 over Aserbajdsjan.

I oktober skal Danmark forsøge at bygge videre på den flotte start, når der venter kampe mod Bosnien-Hercegovina på Viborg Stadion og mod Montenegro på udebane.

Fredag har landstræner Lars Søndergaard sat navne på de 23 spillere i truppen. Blandt de udvalgte er der to debutanter i Matilde Lundorf fra Juventus og Cecilie Fløe fra HB Køge, mens truppen også tæller velkendte ansigter som Katrine Veje, Sofie Svava og Pernille Harder.

Lars Søndergaard ser frem mod to spændende kampe:

”Vi fik en rigtig god start på kvalifikationen, men vi forventer, at Bosnien-Hercegovina og Montenegro er på et højere niveau end vores modstandere i september. Vi glæder os til de to kampe, hvor vi igen går efter at begejstre vores fans med underholdende fodbold. Og så skal vi have seks point,” siger Lars Søndergaard.

Kvindelandsholdet møder Bosnien-Hercegovina hjemme på Viborg Stadion den 21. oktober klokken 18.00. Du kan købe billetter til den kamp på billet.dbu.dk. Fem dage senere hedder opgaven Montenegro i Podgorica. Begge opgør kan også ses på DR1.

Efter de to første kampe topper Danmark VM-kvalifikationsgruppen med seks point og en målscore på 15-0. Rusland har også seks point, men en dårligere målscore.

Se truppen her:

Truppen oktober 2021