Skoleeleverne fra hhv. Københavns Skole og Idrætsakademi, Ullerup Bæk Skolen i Fredericia, Brøndbyvester skole og Provstegårdskolen i Odense følte sig som superhelte for deres skoler i kampe, hvor det gjaldt om meget mere end spillet på banen.

Skolernes ry og rygte lå for fødderne af udskolingseleverne, som kæmpede, fightede, driblede og tacklede i to intense finaler.

Både i drengenes og pigernes finaler blev der vist høj klasse både indenfor det tekniske og taktiske, men også når det kom til fair play, hvor begge hold viste anerkendende adfærd, ligesom begge kampe blev spillet i en god atmosfære uden kort.  

HIGHLIGHTS

I pigernes finale vandt Københavns Skole og Idrætsakademi i lyserøde trøjer med 2-1 i en tæt kamp over Ullerup Bæk Skolens spillere i kongeblåt. Brøndbyvester skoles drenge, ligeledes i lyserødt, vandt 3-1 over Provstegårdskolen i en hård fight.

DR Ultra-værten Jonas Madsen og hele fodbolddanmarks sportskommentator Andreas Kraul, satte sult og toiletbesøg på stand by, mens de speakede sig gennem de to finalekampe, interviewede spillerne og sørgede for en mindeværdig oplevelse for både spillere og tilskuere.

20220428FB K902 Tidligere landsholdsspiller Morten Wieghorst overrakte vinderpokalen. Foto: Anders Kjærbye
Finale2022 Anders Kjærbye (8) Side om side sad og stod rivaliserende skoleelever og skreg deres skoles navn af fuld hals, mens de kæmpede for at holde formnings-produktionerne i luften. Foto: Anders Kjærbye
Ultra Skolepokal Finalen Sofiereimer 5 DR Ultra-værten Jonas Madsen og sportskommentator Andreas Kraul kommenterede finalerne med sprudlende energi. Foto: Sofie Reimer
Finale2022 Anders Kjærbye (1) Det var udflugtsdag på de fire skoler, der ankom i store turistbusser eller på gåben og indtog hele langsiden overfor kamera og VIP-lounge. Foto: Anders Kjærbye