EM-sommeren 2022 nærmer sig for Kvindelandsholdet. For at sikre at holdet står stærkt og sammentømret, når EM skydes i gang, samles Lars Søndergaards tropper i Helsingør forud for rejsen til England.

Der er allerede nu planlagt en historisk testkamp i Parken den 24. juni mod verdensstjernerne fra Brasilien, men forberedelserne med at finpudse EM-formen begynder allerede den 20. juni, hvor holdet flytter ind på Hotel Marienlyst.

Træningsbanen på den tidligere stadionbane på Nordre Strandvej kommer til at lægge græs til Pernille Harder, Signe Bruun, Kathrine Kühl og resten af de rød-hvide landsholdsprofiler, når EM-formen for alvor skal fintunes.

Det glæder borgmester i Helsingør, Benedikte Kiær, at Kvindelandsholdet kommer på besøg:

”I Helsingør er vi utroligt stolte over at være landsholdenes hjemby sammen med Viborg, og vi sætter stor pris på vores gode samarbejde med DBU. Sidste sommer havde vi forud for og under EM-slutrunden Herrelandsholdet i Helsingør, og i år er det kvindernes tur til at forberede de afgørende kampe på banen i Helsingør. Vi glæder os meget til at tage imod Kvindelandsholdet og få sendt dem godt afsted til slutrunden,” siger Benedikte Kiær.

Helsingør var fine værter for Herrelandsholdet sidste sommer, hvor EM blev afviklet på hjemmebane. Fodbolddirektør Peter Møller er glad for at Kvindelandsholdet nu også får de samme gode rammer for forberedelsen til den vigtige slutrunde:

"Gennem lang tid og specielt sidste sommer løftede Helsingør Kommune og borgerne Herrelandsholdet, da de havde mest brug for det. Kærlighed og massiv opbakning fra tusinder af rød-hvide fans skyllede hen over holdet. DBU og landsholdet har altid følt sig hjemme i Helsingør. Vi håber, at alle vil støtte Kvindelandsholdet i samme omfang, og give spillerne og staben den bedste forberedelse forud for testkampen i Parken mod Brasilien samt et spændende EM," siger Peter Møller.

Der vil være rig mulighed for at opleve de danske landsholdsstjerner i optakten til EM ved flere åbne træninger på Helsingør Stadion. Hold dig opdateret på dbu.dk og på Kvindelandsholdets sociale medier.

Du kan sikre din billet til kampen i Parken mod Brasilien den 24. juni på billet.dbu.dk.