Sommerens store EM-slutrunde i England kommer nærmere for Kvindelandsholdet.

Danmark varmer op til EM med en historisk kamp mod Brasilien i Parken den 24. juni, og nu kan de rød-hvide kvinder også skrive den sidste testkamp før slutrunden i kalenderen.

Kvindelandsholdet møder Norge den 29. juni kl. 18.00 på Viborg Stadion.

Viborg Kommunes borgmester, Ulrik Wilbek, glæder sig til at byde Kvindelandsholdet velkommen til den vigtige kamp på hjemmebanen i Viborg:

”Jeg er sikker på, at spillerne både er i topform og er topmotiverede så tæt på EM-slutrunden. Det bliver en kæmpe fornøjelse for os at få holdet hjem til Viborg og sende dem afsted til England med manér,” siger Ulrik Wilbek.

Fodbolddirektør Peter Møller glæder sig over, at Kvindelandsholdet afslutter EM-forberedelserne med en spændende kamp hjemme i det midtjyske:

“Vi er glade for, at Kvindelandsholdet er tilbage i Viborg til den sidste kamp inden EM. Viborg leverer altid en fantastisk stemning, og jeg er sikker på, at de kan give spillerne en rigtig god oplevelse før afgang til slutrunden,” siger Peter Møller.

Norge ligger nummer 11 på verdensranglisten og er lige som Danmark med til EM.

Billetsalget til kampen i Viborg åbner tirsdag den 3. maj kl. 10.00, hvor du kan købe billetter på billet.dbu.dk. Du kan desuden finde mere info om fanoplevelsen til kampen på fordanmark.dk/kvindelandsholdet.

På billet.dbu.dk kan du også allerede nu sikre din plads til kampen mod Brasilien i Parken den 24. juni.