Kvindelandsholdet er klar til opgøret mod Sverige fredag den 7. april. Her trækker de danske kvinder for første gang den helt nye landsholdstrøje over hovedet, inden de løber på plænen i Malmø.

Efter opgøret har alle truppens 23 spillere valgt, at deres kamptrøjer skal bortauktiones til fordel for udsatte børn og deres familier i Danmark og den igangværende indsamling ’Alle vores børn’, som er et samarbejde mellem Røde Kors, DBU, Fodboldfonden og TV 2.

Kvindelandsholdet:
Kvindelandsholdet har valgt at støtte op sagen og om hjælpe de mange danske børn, der vokser op i udsatte familier med dårlig økonomi, fysisk eller psykisk sygdom, og som ikke kan holde fødselsdag, få nye vinterstøvler eller være med til aktiviteter i fritiden:

”Vi vil gerne være med til at hjælpe de danske børn, der ikke har mulighed for at være med i fællesskabet. Alle burde have muligheden for at spille fodbold eller være en del af foreningslivet, fordi det kan give så meget glæde, men det har udsatte børn ikke. Vi håber, at vi kan gøre bare en lille forskel ved at auktionere vores kamptrøjer," siger Katrine Veje på vegne af Kvindelandsholdet

Auktionerne er åbne for bud
Du kan allerede fra fredag den 7. april kl. 13.00 byde på spillernes trøjer på https://www.odendo.dk/alle-vores-boern

Auktionen varer frem til torsdag den 13. april. Auktionerne af de enkelte trøjer lukker på forskellige tidspunkter i løbet af torsdag aften.

Det er også muligt at støtte indsamlingen til udsatte børn med et valgfrit beløb. Læs mere her: https://www.rodekors.dk/boern/stoet

Kulmination i liveindsamling på TV2
Auktionen er en del af ’Alle vores børn'-indsamlingen, som kulminerer i liveindsamling på TV2.

’Alle vores børn’ bliver sendt live fra Herlev Hallerne lørdag 15. april på TV 2 på TV 2 PLAY fra klokken 20.00 til 22.00. Det er en halfest i sporten og velgørenhedens tegn, arrangeret af Røde Kors, Fodboldfonden, DBU og TV 2.

Finansiering af ferier, mærkedage og styrket netværk
Indsamlingen går til Røde Kors og Fodboldfondens arbejde for udsatte børn og deres familier i Danmark, som er udfordret på økonomi, overskud og netværk. Trængte familier kan fx deltage i familie-camps, i netværk og få støtte til fritidskontingenter, sportsudstyr, fødselsdage, konfirmationer og andre højtider, så udsatte børn bedre kan tage del i fællesskabet og leve et børneliv på lige fod med deres kammerater.

Tal på udsatte børn
Udsatte børn i Danmark lider afsavn, som rammer dem både på økonomi, mistrivsel og ensomhed. Røde Kors har i en ny rapport sat spot på de udfordringer, familierne har. Eksempelvis har ¼ af de adspurgte familier ladet deres børn springe et vigtigt måltid over og over halvdelen har undladt at lade dem deltage i sociale aktiviteter grundet dårlig økonomi. Læs mere her: https://www.rodekors.dk/en-hverdag-med-afsavn