De seneste fire år har der stået Futsal Gentofte på trofæet for Futsal Ligaen, men det vil Hjørring Futsal Klub i år prøver at lave om på. Lørdag den 16. april sparkes den første kamp imellem de to klubber nemlig i gang, og det bliver i et fyldt Hallen Park Vendia, at Hjørring tager imod Gentofte.

Det holdt dog hårdt for Hjørring, der kom i finalen efter at have vundet deres første kamp mod Lystrup 2-1 på et mål med fem minutter igen. Anden kamp endte 0-0, og dermed var Hjørring Futsal i deres første DM-finale nogensinde. Futsal Gentoftes vej til finalen var mere sikker, da de gik videre efter en samlet sejr over to kampe på 8-3 over Albertslund Futsal.

Det bliver to spændende kampe, som Hjørring-spilleren, William Rams, glæder sig til:

“Vi glæder os helt enormt til finaleserien. Selvom vi er bevidste om, at det bliver svært, da Gentofte er et fantastisk hold, så har vi i hele truppen troen - og ikke mindst håbet på - at vi kan levere et par rigtige gode kampe og gå hele vejen. Jeg håber, at finaleserien bliver med masser af tilskuere, der kan få lov at opleve, hvad der forhåbentlig bliver to fede, intense og spændende kampe,” siger William Rams.

Også Gentofte-spilleren, Louis Veis, forventer to intense kampe:

”Jeg forventer nogle gode intense kampe, hvor det forhåbentligt bliver det futsal-faglige, der bliver afgørende. Vi skal ud at vise, at vi er Danmarks bedste futsalhold, der har prøvet at stå i en DM-finale før, trods en masse ændringer i truppen og nyt trænerteam. Modsat forventer jeg et Hjørring hold, der kommer med en sult efter at skrive historie for deres klub og ikke mindst deres trofaste fans,” siger Louis Veis.

Finalen afvikles over to kampe lørdag den 16. april i Hallen Park Vendia kl. 13:00 og lørdag den 23. april kl. 13.00 i Gentofte Sportspark. Begge kampe kan ses på SPORT LIVE. I tilfælde af pointlighed efter de to første kampe, skal det hele afgøres i en tredje kamp lørdag den 30. april kl. 13:00 i Kildeskovshallen.