U18-landsholdstræner, Claus Nørgaard, er ny assistenttræner i Brentford FC. Det betyder samtidig, at han stopper som ungdomslandstræner i DBU. Claus Nørgaard har været ansat som ungdomslandstræner ad flere omgange og tiltrådte i sin seneste rolle som U18-landstræner d. 1. september i år.

Claus Nørgaard takker for tiden i fodboldunionen:

”Jeg er ærgerlig over at stoppe i DBU før tid. Mine perioder i DBU har været spændende og lærerige, men tilbuddet fra Brentford er en chance, jeg ikke kan sige nej til. Jeg vil gerne takke alle folkene omkring U-landsholdene, og ikke mindst for den forståelse jeg er blevet mødt af omkring mit ønske om at skifte til Brentford,” siger Claus Nørgaard.

Kenneth Heiner-Møller, Talent- og Udviklingschef i DBU, glæder sig på Claus’ vegne:

”Det er en fantastisk mulighed for Claus at forfølge drømmen om at blive træner i udlandet. Vi lavede en aftale med Claus i sommers, fordi han er en rigtig dygtig træner med et stort potentiale. Derfor er det her naturligvis et tab for os, men på dansk fodbold- og trænerudviklings vegne er det dog på langt sigt et fantastisk skifte,” fortæller Kenneth Heiner-Møller.

Claus Nørgaard nåede i alt fem kampe med U18-landsholdet, hvor det blev til tre sejre, en uafgjort og ét nederlag. Han har førhen været i klubber som SønderjyskE, Esbjerg FB og Vejle Boldklub.