Et Nations League gruppespil og en VM-slutrunde. 2022 bliver et stort fodboldår, som kræver god forberedelse. Derfor møder Herrelandsholdet Holland og Serbien i to testkampe, der skal sikre optimale betingelser til en god start på året.

Første kamp bliver mod de tidligere europamestre fra Holland lørdag den 26. marts i Amsterdam. Herefter gælder det Serbien på hjemmebane i Parken tirsdag den 29. marts. I starten af juni kommer så de første Nations League kampe.

Landstræner, Kasper Hjulmand, ser frem mod to spændende kampe:

”Vi har gået efter at få kampe på allerhøjeste niveau, og det er to rigtig stærke modstandere. Vi skal bruge hvert et minut inde på banen til at spille på et så højt niveau som muligt og vinde kampene. Vi vil bygge på de steder, hvor vi mener, at vi kan forbedre os. Det gør man ved at spille imod det bedste nationer og levere på et højt niveau.” siger Kasper Hjulmand.

Holland og Serbien er begge kvalificeret til VM-slutrunden senere på året.

Danmarks seneste møde med Holland var ved EM-slutrunden i 2012. En kamp der endte 1-0 til danskerne efter mål af Michael Krohn-Dehli. Danmark har to gange tidligere mødt Serbien. Det seneste møde var i 2015, hvor Danmark vandt 2-0 på mål af Yussuf Poulsen og Jakob Poulsen.

Billetinformation til kampen i Parken forventes at komme inden længe. Det vil blive meldt ud på herrelandsholdet kanaler, så snart det er på plads.