På pige- og kvindesiden går dansk fodbold et spændende år i møde. Kvindelandsholdet spiller EM i England til sommer, U17-landsholdet og U19-landsholdet jagter kvalifikation til EM, mens nye talenter skal findes og udvikles.

For at sikre det bedst mulige setup på U15-talentcentrene og på U16-landsholdet er der lavet en midlertidig rokade.

U17-landstræner Claus Struck skal hen over foråret også være træner for U16-landsholdet. Samtidig overtager assisterende landstræner på U19-landsholdet, Kristine Pedersen, ansvaret for U15-talentcenter Syd, som Claus Struck stod i spidsen for før. Kristine Pedersen har ansvaret frem til den 1. maj 2022.

Løsningen glæder den nye talentchef på pige- og kvindesiden, Anders Gerber:

”Det er vigtigt, at jeg kan få tid til at komme ind i min nye rolle og lære landstrænerne, talent-trænerne og deres arbejde at kende, inden jeg begynder på at ansætte en permanent U16-landstræner. Det er derfor utroligt glædeligt, at det er lykkedes at lave en midlertidig løsning i træner-setuppet omkring U15 talentcentrene og U16-landsholdet,” siger Anders Gerber.

Mens Kristine Pedersen overtager ansvaret for U15-talentcenter Syd, fortsætter Frank Johnsen frem til sommer som styrmand for U15-talentcenter Øst. Det er godt for udviklingen:

”Det er virkelig godt, at Kristine er klar på denne opgave, der vil give hende værdifuld erfaring som cheftræner. Aftalen med Frank sikrer kontinuitet, og vi er glade for, at Frank er klar på at fortsætte det stærke arbejde,” siger Anders Gerber.

Kristine Pedersen fortsætter sideløbende med sine opgaver på talentcentret som assisterende landstræner på U19-landsholdet.

Derudover tiltræder Casper Krogh Madsen som assistent til U19-landstræner Jacob Friis på U15-talentcenter Vest, mens Casper Maack Andersen bliver tilknyttet U15-talentcenter Syd.

 

Ansvarsområder på U15-talentcentrene

U15 Øst Chef

Frank Johnsen

U15 Øst Ass.

Mathilde Blak Madsen

U15 Øst Keeper

Tine Cederkvist

U15 Vest Chef

Jacob Friis

U15 Vest Ass.

Casper Krogh Madsen

U15 Vest Keeper

Kasper Fremlev Als

U15 Syd

Kristine Pedersen

U15 Syd Ass.

Casper Maack

U15 Syd Keeper

Kim Olesen