Glæde, fejring og tidligere landsholdsspillere. Det er opskriften, når flere fodboldklubber skal fejre deres jubilæer. Oldboys-landsholdet skal vanen tro på tur rundt i Danmark, hvor holdet blandt andet kommer forbi fire forskellige klubbers 100-års jubilæum.

Oldboys-landsholdet består af tidligere landsholdsspillere og blandt andre Thomas Gravesen, Henrik ”Store” Larsen og Martin Jørgensen har været med for holdet. Ifølge holdets manager, Simon Rasmussen, så er det ikke kun klubberne og byerne, som glæder sig til besøget:

”Det er en stor begivenhed for de mindre klubber og lokalsamfund. Det er noget, der bliver snakket om flere måneder inden kampen. Det er dog ikke kun vigtigt for klubberne, men også for spillerne. De vil gerne betale tilbage til de små klubber og samfund, hvor flere af dem selv er opvokset og har lært at spille fodbold,” siger Simon Rasmussen.

Det er en stor begivenhed for en klub af få besøg af Oldboys-landsholdet. Det skaber ikke blot en fest i lokalområdet, det også en god mulighed for klubben til at få samlet penge ind. Oldboys-landsholdet slog flere tilskuerrekorder i løbet af 2021, og står det til Simon Rasmussen, så skal det ske igen i denne sæson, hvor holdet i alt skal spille syv kampe:

- Aabenraa BK 6. maj (100-års jubilæum)
- Mønsted IF 20. maj (100-års jubilæum)
- Terndrup IF 17. juni (75-års jubilæum )
- Bangsbo Freja 24. juni (90-års jubilæum)
- Såby Fodbold 12. august (100-års jubilæum)
- BK Marienlyst 26. august (100-års jubilæum)
- Blue Water 1. september (50-års jubilæum)

Blandt tidligere spillere der har været med er:
Christian Poulsen, Stig Tøfting, John Sivebæk, Peter Graulund, Brian Priske, Jon Dahl Tomasson, Per Krøldrup, Thomas Helveg og mange flere.