Efter en svær start på EM-slutrunden skulle Kvindelandsholdet rejse sig igen mod Finland. Danskerne gik ind til kampen som favoritter, men det skulle vise sig sværere end som så at bryde igennem den finske defensiv.

Det danske hold kontrollerede kampen fra start, men det betød ikke, at chancerne fulgte med. Der skulle gå 10 minutter, før Danmark nærmede sig det finske mål. Et indlæg nåede frem til Nadia Nadim, der dog ikke fik ordentligt træf på bolden.

20 minutter senere trak det igen op til en dansk scoring. Med flot spil fik det danske hold spillet sig frem til en afslutning fra Katrine Veje, hun fik dog heller ikke for alvor testet den finske målvogter. Det skulle vise sig at være sidste chance i 1. halvleg.

De danske kvinder kom flot ud til 2. halvleg, og de tog igen tete. Der var dog stadig langt mellem de danske målchancer. Det var ikke fordi, det danske hold ikke kom frem til det finske straffesparksfelt, men der manglede lige det sidste.

I det 67. minut kom kampens største chance. Pernille Harder fik flot ført bolden frem, og i sidste øjeblik får hun spillet bolden videre til Karen Holmgaard, der er alene med den finske målvogter. Desværre afslutningen direkte i maven på finske Tinja Korpela. Dermed var kampen stadig helt lige.

Det holdt dog kun i små fem minutter. Et indlæg fra højresiden landede lige ved Karen Holmgaard, der headede direkte på overliggeren, returen endte dog ved Pernille Harder, der ganske let kunne gøre det til forløsende 1-0.

Det danske hold fortsatte dominansen, og først i kampen tillægstid kom Finlands første store chance. Den krævede dog en feberredning fra Lene Christensen, der dermed kunne sikre Kvindelandsholdet en sejr på 1-0 og tre vitale point i kampen for videre avancement fra gruppen.