Kvindelandsholdet skabte fodboldfest i Danmark i 2017, da holdet vandt sølv til EM i Holland. Nu jagter de danske fodboldstjerner nye drømme og store øjeblikke, når det gælder EM 2022 i England.

Lars Søndergaard har udtaget de 23 spillere, der skal spille for Danmark til den store slutrunde. På holdet finder vi nye navne som keeper Laura Frederikke Worsøe og midtbanespiller Sofie Bredgaard. Ligeledes er Nadia Nadim tilbage på Kvindelandsholdet for første gang i ét år efter en lang skadespause.

Truppen tæller naturligvis også velkendte navne som Pernille Harder, Katrine Veje og Signe Bruun.

Landstræner Lars Søndergaard glæder sig:

”Vi har et rigtig stærkt landshold, og vi glæder os meget til at spille for Danmark. Det bliver den største EM-slutrunde nogensinde, og vi kan ikke vente til at vise os frem på den største scene og forhåbentlig skabe en rød-hvid fodboldfest både i Danmark og i England,” siger Lars Søndergaard.

Danmarks EM-premiere er den 8. juli kl. 21.00 mod Tyskland. Finland er modstanderen den 12. juli, mens gruppespillet afsluttes mod Spanien den 16. juli.

Kvindelandsholdet varmer op til EM med en historisk kamp i Parken mod Brasilien den 24. juni. Det er første gang nogensinde, at Kvindelandsholdet spiller i Parken. Du køber billetter til kampen på billet.dbu.dk.

Fem dage senere gælder den sidste testkamp før EM, når Norge gæster Viborg Stadion den 29. juni. Den kamp kan du også sikre dig en plads til på billet.dbu.dk

EM TRUP FINAL 1920 1080