Når Christian Eriksen, Andreas Skov Olsen, Rasmus Nissen og resten af det danske herrelandshold mandag aften løber på banen til Nations League-opgøret mod Østrig, bliver det ikke i deres velkendte landsholdstrøjer.

Som en hyldest og lykønskning til deres kollegaer på kvindelandsholdet, vil de danske drenge nemlig spille i kvindernes spritnye EM-trøje. Trøjen er produceret af DBUs mangeårige tøjsponsor hummel, der for første gang nogensinde har designet en herreudgave af den danske kvindelandsholdstrøje.

”Der er ingen tvivl om, at vi er utrolig stolte af det danske kvindelandshold, og derfor synes vi også, at de fortjener at blive hyldet. I vores øjne er de lige så store stjerner som herrerne, og derfor skal alle danske fodboldfans selvfølgelig også have muligheden for at bakke op om kvindelandsholdet, når EM-slutrunden sparkes i gang til juli,” udtaler Allan Vad Nielsen, CEO i hummel, og fortsætter:

”Selvom vi godt ved, at der er mere interesse og fokus på herrelandsholdet, ønsker vi ikke at gøre forskel på kvinderne og herrerne - og det gælder både på og udenfor fodboldbanen. Derfor er vi også glade for, at herrerne vil være med til at hylde deres kvindelige kollager ved at spille i den nye kvindetrøje til kampen mod Østrig. Forhåbentlig kan det blive startskuddet til endnu en fantastisk og mindeværdig sommer for dansk landsholdsfodbold,” slutter Allan Vad Nielsen.

En del af noget større
hummel har siden 2016 leveret unikke trøjer til det danske kvindelandshold, og hos DBUs administrerende direktør, Jakob Jensen, vækker det nyeste tiltag fra det danske sportsbrand også stor begejstring.

”Kvindelandsholdet står over for vigtige testkampe mod Brasilien og Norge – før det for alvor går løs til EM-slutrunden i England. Kampen mod Brasilien er af særlig karakter, fordi det er første gang, Kvindelandsholdet skal spille i Parken – og endda for et rekordstort antal tilskuere. Fansene bakker op om det her fantastiske hold og vil gerne være med til at sende dem godt afsted mod EM – derfor er det helt naturligt og et fantastisk tiltag, at alle fans skal kunne klæde sig i den nye, rød hvide trøje og sende holdet godt afsted mod en sommer med endnu flere store fodboldoplevelser i vente. Det bliver uden tvivl et stort øjeblik, når herrerne mandag aften træder ind i Parken i kvindernes trøje,” siger Jakob Jensen.

Den nye kvindetrøje kan købes i både kvinde- og herreudgave på landsholdsshoppen.dk samt hos udvalgte danske forhandlere.