Landsholdskomiteen skal arbejde videre for bedre vilkår for alle DBU’s landshold.

Den opgave skal nu løses med en ny formand bag roret. Benny Olsen, der er nuværende næstformand for komitéen, sætter sig på formandsposten fra dags dato. En rolle den nye formand ser frem til:

”Komitéen har siden sin spæde start i 2019 arbejdet for at sikre bedre forhold for alle vores landshold, så spillerne kan præstere deres allerbedste under de bedst mulige forhold. Det arbejde har jeg været stolt af at have været en del af og vil bringe med videre i mit virke som formand, siger Benny Olsen.

Benny Olsen er tidligere næstformand for Landsholdskomitéen og bestyrelsesformand for B1903, FC København samt mangeårige medlem af bestyrelsen i DBU.

Adm. direktør i DBU, Jakob Jensen, er glad for at se posten blive overtaget af så erfaren en fodbold-politiker:

”Vi kender Benny Olsen fra komitéen og fra hans store arbejde på bestyrelsesgangen i dansk fodbold gennem årtier. Han kan bidrage med sin alsidige viden om fodboldens mange lag, og vi glæder os til, at han og hele komitéen nu kan arbejde videre med at forbedre rammerne for vores landshold,” siger Jakob Jensen.

Benny Olsen overtager formandskabet efter Preben Elkjær, der forlod posten tidligere på året. Posten besættes i første omgang af Benny Olsen frem til sommer, hvor komitéens mandatperiode udløber.