Det danske FIFA-landshold startede året med en suveræn førsteplads i deres gruppe i seneste runde af FIFAe Nations Play-Ins.

”Det gik godt sidst, og selvfølgelig vil vi gerne vinde igen,” siger landstræner Dennis Nordenbøl.

Landstræneren har netop udtaget spillerne, der denne gang skal repræsentere landsholdet. Han har i den forbindelse drejet lidt på knapperne, siden sidst holdet var samlet.

Følgende fire spillere er udtaget:

-                          Anders ’Vejrgang’ Vejrgang (RB Leipzig)

-                          Alen ’Arrow’ Barakovic (Vejle/Tricked Esport)

-                          Alexander ’Lillelys’ Laustrup (Brøndby)

-                          Lukas ’Blazek’ Blazek (Brøndby)


Med udtagelsen er der skåret flere markante navne som Marcus ’Marcuzo’ Jørgensen og Fatih Üstün fra.
Det er der ifølge landstræneren en særlig grund til:

”Jeg har udtaget nogle andre profiler for at se, hvordan de spiller spillet, når vi skal møde stærke modstandere. Men med stærke navne skåret fra, er der selvfølgelig også noget for de nye spillere at leve op til”, siger Dennis Nordenbøl, der dog tilføjer, at han har en stor tiltro til, at de fire nye spillere kan følge op på resultaterne fra sidst.

”Med den trio, der skal i kamp, har vi både nogle spillere, der kan spille mere afventende, men også slå over og være meget direkte”.

Lukas Blazek er med som fjerde mand og vil ikke spille med i landskampene. Alligevel er der dog god grund til, at han er udtaget.

”Lukas er en ung og spændende spiller. Han er med på grund af sine seneste resultater, som man ikke kan komme udenom. Jeg glæder mig derfor også selv til at se ham spille”.

De danske spillere skal blandt andet møde Frankrig, Polen og Tyrkiet.

Kampene spilles den. 10.-11. marts.  Kampene d. 10. marts kan ses på DBU’s Twitch-kanal, mens kampene d. 11. marts kan ses på DR TV fra kl. 16.45